Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Battle at Big Rock - Kisfilm a Jurassic World: Fallen Kingdom eseményei után

2019. szeptember 16. 13:25 - Dzséjt

A Jurassic World: Fallen Kingdomban a dinoszauruszok kitörtek izolált világukból és rászabadultak az ember lakta területekre. Ahogy Ian Malcolm megmondta a Jurassic Parkban, az élet utat tőr magának, korlátokat dönt le, fájdalmasan, néha veszedelmesen. Eme fájdalmakról és veszedelmekről szól a Universal kisfilmje, a Battle at Big Rock, amiben egy kempingező család kerül az elszabadult dinoszauruszok közé. A film bár rövid, igen látványos és bizony félelmetes.

A kisfilmet Colin Trevorrow, a Jurassic World direktora rendezte és ő is írta Emily Carmichaellel közösen.  A főszerepben André Hollandot (Castle Rock), Natalie Martinezt (New York-i helyszínelők), Melody Hurdöt és Pierson Salvadort láthatjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr4015098950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása