Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Már előrendelhető első regényem, A júdás császár hagyatéka

2019. április 10. 23:08 - Dzséjt

Hosszú volt az út eddig. Hat évvel ezelőtt készült el A júdás császár hagyatéka első változata, azóta megért egy tucat átírást, finomítást, javítást, de április 23-án végre elér a könyvesboltok polcaira. Sőt, a Tuan Kiadó honlapján már elő is rendelhető a Mysterious Universe sorozat következő darabja, méghozzá 25%-os kedvezménnyel.

Sőt, április 27-én a Könyvfesztiválon akár találkozhatsz is velem és a Mysterious Universe jeles íróival, úgymint Anthony Sheenard, Harrison Fawcett, Dave Howard és Michael Walden. Mindnyájan ott leszünk a Tuan Kiadó pavilonjánál és várunk téged szeretettel.

De hadd ejtsek pár szót a könyvről is: A júdás császár hagyatéka a Mysterious Universe egy eddig jószerivel ismeretlen korszakában, a Kolóniaháborúk korában játszódik. Az emberiség már lerázta magáról a von Anstettenek igáját, kirajzott az űrbe, új világokat hódít meg, és nap mint nap újabb csodás technológiákat talál fel, miközben újra felfedezi a mágia hatalmát. Ám, ahol hatalom van, ott hatalmasságok is akadnak, akik önös érdekből nem restek akár háborút is szítani, hogy még több hatalomra tegyenek szert.

Christophe Beck hajdan ilyen embereket szolgált, mígnem a szert nem tett egy hatalmas hírszerzési adatbázisra, aminek hála hirtelen ő lett a Byzantium-rendszer legkeresettebb személye. Politikusok, forradalmárok, orgyilkosok és katonák üldözik, és az egyetlen ember, akire számíthat, az egykori ellensége, az Árnyékbrigád rettegett ezredese, Artyom A. Rozsenko. A két férfi egy olyan macska-egér játékba keveredik bele, ahol nehéz megmondani, ki a jó és ki a rossz, ki a barát és ki az ellenség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr914757341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása