Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Star Wars: Lázadók - Szavazz a 3. évad legjobbjaira!

2017. október 12. 11:08 - Dzséjt

A hosszúra nyúlt várakozás után - és a sajnos még mindig fennálló technikai problémák ellenére - az Star Wars Saga Fórum és Hírportál újra megrendezi az éves szavazásukat, amiben Ti dönthetitek el, mi volt a legjobb a Star Wars: Lázadók legutóbbi, szám szerint harmadik évadában. Azonban, eszközöltek némi változtatást a szavazás metódusában, mert ezúttal nem csak annyi a dolgotok, hogy a szavazólapon (link lent) ráböktök a kedvencetekre, hanem sorba kell állítani a jelölteket.

Ehhez nincs más dolgotok, mint ellátogatni a szavazólapra, ahol az egyes jelölteket az egérrel megragadva arra a helyre húzhatjátok az adott kategóriában, ahol látni szeretnétek. Ezzel reményeink szerint egy sokkal átfogóbb képet kaphatunk arról, hogy nektek mi mennyire tetszik a Lázadókban.

A szavazólapot IDE KATTINTVA érhetitek el.

A szavazás határideje: október 18.
Eredményhirdetés: október 21.
Szavazásra fel, az Erő vezesse a kezeteket!

star_wars_rebels_season_3.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr2512956457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása