Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Üdvözlünk a Lightspeed 3.0-n

2016. március 08. 12:47 - Dzséjt

 hyperspace_falcon.png

Halihó!

Újra itt a Lightspeed, immár a 3.0-ás változat. Bezony, a legelső még a Gportalon üzemelt, azt 12 évvel ezelőtt indítottam, 2004. május 21-én. És még működik, ezen a linken megleshetitek, honnan indult blogolásom. Aztán átpártoltam az SFblogsra, ahol bő tíz évet üzemelt a Lighstspeed 2.0-ás változata. Nagyon-nagyon sok kritikát, tesztet és mindenféle mást posztoltam oda, mígnem 2015. decemberében egyik napról a másikra elérhetetlenné vált, és őszintén szólva, a mai napig nem tudom, miért. Egy ideig türelmesen vártam, hátha helyrejön, de most eljutottam oda, hogy négy hónapnyi türelem éppen elég volt.

(Kiegészítés néhány héttel később: a Lighstpeed 2.0 újra elindult új címen, de olyan elavult már szegényem, és annyi gond van vele - pl. a képeket újra be kéne egyenként szerkesztenem az új cím miatt -, hogy az már megmarad archívumnak, és ezen futok tovább.)

Szóval most ideiglenesen vagy sem, a blog.hu lesz a Lighstspeed új otthona, ezzel elértünk a 3.0-s változathoz. A többi viszont marad a régiben. A következő napokban/hetekben/hónapokba/években kicsit gatyába rázom a küllemet, összeállítom a kis menürendszeremet, aztán uzsgyi, megkezdem a régi kritikák feltöltését és az újak írását, természetesen a tőlem megszokott rövid terjedelemben. Sőt, már azt is elárulom, hogy az első új poszt a Star Wars VII: The Force Awakens kritikája lesz, ami január óta várja a publikálást.

Dzséjt

Szólj hozzá!
Címkék: hirek

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr148454222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása