Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

J. J. Abrams visszatér a Star Wars IX-re

2017. szeptember 12. 19:17 - Dzséjt

Miután Colin Trevorrow-t az arroganciája miatt kirúgták a Star Wars IX rendezői székéből, sokan a The Last Jedi direktorát, Rian Johnsont szerették volna a trilógia zárófilmjének élén tudni. Nos, nekik rossz hír (vagy talán kevésbé jó hír, embere válogatja), hogy Johnson nem fog több Star Wars filmet csinálni, legalábbis most még nem, mert Trevorrow helyére a The Force Awakens íróját, rendezőjét és producerét, J. J. Abramset választották, aki Chris Terrio segítségével a történetet is átszabja.

Személy szerint én ezt meglehetősen jó hírnek tartom, mert szeretem Abrams munkáit és a The Force Awakenst is imádtam, ahogy azt kritikámban is olvashatjátok. Szóval hip-hip-hurrá!

FRISSÍTÉS: közben kiderült, hogy a 2019. május 24-ei premiert áttették december 20-ra, hogy Abramsnek és Terriónak legyen ideje egy új forgatókönyvet írnia.

jj-abrams1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr3012824920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása