Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Új rendezőt kap a Star Wars IX, Colin Trevorrow kiszállt!

2017. szeptember 06. 08:34 - Dzséjt

Az éjszaka folyamán jött a hír, miszerint a Han Solo film rendezőpárosa után a Star Wars IX rendezőjétől, Colin Trevorrowtól is megvált a Lucasfilm. Az ok a jó öreg "művészi nézeteltérés", annak ellenére, hogy a Star Wars hivatalos oldalán közzétett rövid nyilatkozat szerint a stúdió és a rendező együttműködése "nagyszerű" volt.

Trevorrow menesztése persze nem teljesen váratlan, tulajdonképpen már az új filmje, a The Book of Henry kolosszális bukása óta pletykálták, hogy a Lucasfilm esetleg megválna tőle. Később az sem volt éppen bizalomgerjesztő, hogy a forgatókönyvet Jack Thorne átírja (bár ebben valószínűleg közrejátszott Carrie Fisher halála is).

Hogy végül ki veszi át Trevorrow helyét, azt egyelőre nem tudni, mindazonáltal még nem biztos, hogy a váltással rosszul járunk. Egyrészt, Trevorrow azért messze nem az a hihetetlen tehetség (írom ezt úgy, hogy személy szerint nagyon szeretem tőle a Jurassic Worldöt), másrészt, a Rogue One-nál sem jártunk rosszul azzal, hogy Gareth Edwardsot az utóforgatás idejére kispadra ültették.

colin_trevorrow.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr5712806806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása