Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Star Wars: Force of Destiny – Itt a Disney minisorozat első része

2017. július 03. 17:31 - Dzséjt

Ősszel indul a Star Wars: Rebels utolsó évada, de addig sem maradunk animációs sorozat nélkül, merthogy elindult a Force of Destiny című minisorozat, amiben Rey (Daisy Ridley), Ahsoka (Ashley Eckstein), Jyn (Felicity Jones), Leia (Shelby Young) és Sabine (Tiya Sircar) kapják a főszerepet, de feltűnik Padmé, Maz Kanata (Lupita Nyong'o), Hera (Vanessa Marshall), Yoda, Finn (John Boyega) és Anakin (Matt Lanter) is. Egen, kicsit nőuralom van itt, de legalább mindenki az eredeti filmes vagy sorozatos hangján szólal meg (kivéve Leiát, mert neki a Rebelsben Julie Dolan adta a hangját).

star_wars_forces_of_destiny_animated_series.jpg

Az első rész, a Sands of Jakku már meg is jelent, ebben Rey és BB-8 első kalandját ismerhetjük meg, ami közvetlen a találkozásuk után esik meg velük. Merthogy kiderül: BB-8-re nem csak Teedo feni a fogát. A rövid kis anyag inkább érdekesség, unaloműző, semmint komolyabban vehető alkotás, hangulatát és játékidejét tekintve a Genndy Tartakovsky-féle Clone Warsra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr3612638861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása