Lightspeed 3.0

"Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét." - by Thomas Huxley

Friss, ropogós képeket kaptunk a Star Wars VIII: The Last Jedihoz

2017. május 24. 15:52 - Dzséjt

A Vanity Fair jóvoltából tizennégy képet nézhetünk meg a Star Wars VIII: The Last Jediról, rajtuk Luke-kal, Leiával, Rey-jel, Finn-nel, Poe-val, BB-8-tel, Chewbaccával, Kylo Rennel, Huxszal, Phasmával, és olyan új szereplőkkel, mint a Laura Dern által megformált Amilyn Holdo admirális és Benicio Del Toro, akinek karakterét még nem ismerjük (egyelőre DJ-ként hivatkoznak rá), illetve Rose, akit Kelly Marie Tran alakít.

A legjobb mégis az a kép,amelyen újra együtt láthatjuk a Skywalker ikreket, és amelyiken Carrie Fisher a lányát, Billie Lourdot öleli, aki Connix hadnagyot alakítja a The Force Awekensben és a december 14-én érkező The Last Jediban. Csodáljátok hát meg ezeket a gyönyörű képeket!

A végére pedig álljon itt egy videó, amit szintén a Vanity Fair hozott tető alá a képek készítésekor, és megszólal benne Rian Johnson rendező, valamint Oscar Isaac (Poe Dameron), John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey) és Mark Hamill (Luke Skywalker).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lightspeed.blog.hu/api/trackback/id/tr6712537615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

==T== 2017.05.30. 23:40:01

Üdv!

Megkérhetlek, hogy jelezz Ody Mandrell-nek pm-ben, hogy pár napja küldtem neki mailt a freemail-es címére? A regisztrációval kapcsolatban.

A DJ meg gondolom Dark Jedi.

Dzséjt · http://lightspeed.blog.hu 2017.05.31. 10:14:26

Szóltam, este beenged, ha hazaért. :)

Lehet Disc Jockey is :D
süti beállítások módosítása